In februari is je tuin nog in ruststand.

Het kan dan nog vriezen en sneeuwen. Wel is mogelijk dat bij zacht weer krokussen en sneeuwklokjes uit komen. De bloeitijd van krokussen is februari/maart.

De krokus is er in vele kleuren. De meest bekende kleuren zijn geel, wit of paars. Tegenwoordig zijn er ook blauwe, roze en oranje krokussen. In de herfst ontstaan de nieuwe krokussen uit de bovenkant van de bol. In de lente groeien dan weer nieuwe krokussen.

De krokus is een makkelijke bloem. Deze bloem zie je vaak ook langs de weg in een woonwijk, omdat deze zich makkelijk vermeerdert. Dat ziet er vaak ook mooi uit.

De maand februari is ook een maand om na te denken dat je wilt doen met de tuin. Je kunt ervoor kiezen om nieuwe grasmatten aan te leggen of een geheel nieuw tuinontwerp maken.

Wij maken zelf ontwerpen voor de tuin, maar kunnen ook aan de hand van een tekening de tuin maken. Wanneer u hulp nodig heeft bij het maken van het ontwerp, of wanneer u iemand zoekt om de plannen uit te voeren, dan doen we dat graag voor u. Neem met ons contact op en vraag naar de mogelijkheden.